élet finoman hisztamin intoleranciával

A sztorim

Itt kezdődött el minden…

Ez a gasztroblog is.

Tasnádi Szandra vagyok, szabadidőmben gasztroblogger, munkámat tekintve kommunikációs szakember, hamarosan feleség, Luca, a rókakutya egyik boldog gazdája ….

Valahogy így képzeltem, hogyan fogsz belevágni a sztoriba, ami elhozott odáig, hogy már nem csak simán a világ egyik legjobb séfje, de a konyha-szorongók mentora, és a mindenre allergiások megmentője címeket is nyugodtan viselhetnéd. Tényleg.
Neked köszönhetem, hogy a kacsám jobb, mint anyámé, hogy eszem céklát, és egyáltalán kedvet kaptam az egész főzés dologhoz.
Gondolkodtál már workshopokban? 🙂
Szóval, fogadd szeretettel a blogod első verzióját a teljes sales és Starski csapat nevében.
A domain a tiéd, a tárhelyed rendelkezésre áll, és arra vár, hogy megteljen receptekkel.
Azt kívánjuk, hogy legyen ez a te saját csatornád első állomása, amire akár épülhet a dekor üzletág, az esküvőszervező tippek, bármi a világon, amit csak szeretnél.
Tekintettel arra, hogy az ország legnagyobb B2B médiacége enged el – szomorúan, de nagy szeretettel – az új utadra, amennyiben úgy érzed a felület már kommunikálható, adunk hozzá PR megjelenést néhány releváns felületen, így az első látogatóidat is garantáljuk 🙂
Bízunk benne, hogy legalább olyan örömmel építed majd tovább, mint ahogyan készítettük – legfőképp a creative director, head of ezisazis Schwedics Ági – és reméljük, hogy érzed, mennyire megszerettünk.
Na, mielőtt itt is sírni kezdek, ölelünk, és találkozunk este:
Saroltád

KATT A BIÓBA!